Българска търсачка с полезни инструменти

При положение, че искате да получите добра българска търсачка, която да вади релевантни резултати и в същото време предлага полезни инструменти, не се колебайте да посетите едноименната Jabse, която направи революция у нас.

Над десет джаджи спомагат за по-доброто търсене на информация в интернет, а също и за развитието на вашия бизнес. Няма да се спираме на всеки инструмент поотделно, но ще презентираме основните помагала за потребители, уеб дизайнери и бизнес представители.

Безплатният Jabse.ink ви дава реалната опция да публикувате ваша статия с или без линк. Всичко се извършва лесно от контролния панел на платформата, и дори не трябва да имате някакви специални умения. Копирайтъри, SEO оптимизатори, линк билдинг експерти и други ползват успешно тази екстра от много време насам.

Следващата благина за потребителите на Jabse е електронната поща, която ви дава 10GB пространство, SPAM филтър и пълна свобода на използване. Всичко това дава допълнителен стил на сайта, който спечели симпатиите на хиляди български граждани.

И тъй като сме тръгнали да караме наред, следващата топ услуга, е безплатният DNS сървър, на който са регистрирани над седемстотин домейна. Малцина могат да се сравняват с това постижение, колкото и нескромно да звучи.

Jabse притежава приставки за браузърите Firefox и IE, така че да имате достъп до функциите на сайта 24/7. Както сами разбирате авторите са се погрижили, да се чувствате комфортно употребявайки българската търсачка. Още един повод да съсредоточите вниманието си към нея.

На последно място, но в не и по важност поставяме директорията за сайтове, в която може да пуснете връзка към ваша страница. Инструмент, който ще се хареса на бизнеса, защото дава авторитетен линк към сайтове, електронни магазини и уеб портали.

Представихме съществената част от помагалата на търсачката Jabse, като всичко останало, ще видите онлайн на вашия монитор. Надяваме сме, че информацията е била от полза и ви желаем успешно търсене в мрежата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *